Privatleasing

Hvorfor er privatleasing en god idé?

Fleksibilitet og sikkerhed

Privatleasing er for dig, som både vil have fleksibilitet og sikkerhed. Med en leasingaftale hos Krone Kapital sikrer du dig, at du får den løsning som passer bedst til dit bilbehov.

Privatleasing kan både give dig en økonomisk besparelse og sikkerhed – og så giver det dig en fleksibel billøsning, hvor du eksempelvis ikke skal bekymre dig om forsikringer og service.
Som kunde hos Krone Kapital må du gerne forvente lidt mere! Vi sætter nærvær og service højt, og vi tror på, at forretningen vækster på grund af vores gode relation til kunden.

Fordele ved privatleasing
 • Budgetsikkerhed
  Du kender dine udgifter måned for måned.
 • Mulighed for rabat på brændstof, bilvask m.m. hos Q8
  Som kunde hos Krone Kapital kan du få rabatordninger på både benzin, diesel og vask af bilen. Klik her for at læse mere og se rabatsatserne.
 • Bilen betales i takt med, at den anvendes
 • Attraktiv forsikring incl. afleveringskasko
  Som en del af leasingaftalen har du mulighed for at tilkøbe en ansvars- og kaskoforsikring. Her tilbyder vi både fordelagtig forsikringspræmie og selvrisiko. Med en afleveringskasko får du større tryghed og mindre grund til bekymring, hvis du har pådraget dig skader på din leasingbil inden afleveringstidspunktet.
 • Ingen risiko for værditab
  Ved at lease din bil behøver du ikke bekymre dig om, hvor meget den taber i værdi. Ved en operationel leasingaftale påregner vi bilens værditab i leasingperioden, og påtager os dermed også risikoen ved eventuelle ændringer.
 • Service-aftale
  Vi tilbyder en attraktiv service-aftale, som du kan tilkøbe som del af din leasingaftale. Vores serviceaftaler kan tegnes både lokalt og nationalt.

Har du spørgsmål til dine muligheder inden for privatleasing, er du meget velkommen til at kontakte os eller læs mere i vores kundecenter.

Er privatleasing den rette løsning for dig?

Hvis du er i tvivl, så kontakt en af vores medarbejdere. Vi er klar med råd og vejledning.