Om leasing

Hos Krone Kapital kan du både få erhvervs leasing og privat leasing. Vores primære forretningsområde er leasing af personbiler, varebiler, lastbiler og busser. Vi arbejder i det daglige målrettet i samarbejde med vores kunder om at finde de bedste leasing-løsninger. Det gør, at leasing bliver - helt enkelt.

Fakta om leasing

Hvad er leasing?

Leasing er et alternativ til at gå i banken, når den nye bil skal finansieres. Med en leasingaftale hos Krone Kapital ‘lejer’ du så at sige bilen af os. Krone Kapital har dermed ejendomsretten over bilen, mens leasingaftalen giver dig brugsret over bilen i den aftalte periode.

Leasing hos Krone Kapital

Leasing-modellen kan give en besparelse for den enkelte kunde, men det kan være svært at gennemskue hvordan finansieringen hænger sammen. Hos Krone Kapital skriver vi ikke noget med småt.  Vi fortæller tingene som de er, fordi vi synes leasing skal være en ærlig og reel forretning. Vi har både løsningen til private og erhverv, og vi gør os umage for at finde den løsning, som er bedst for dig. 

Hvorfor er leasing en god idé?

Leasing er en god idé af flere årsager. Først og fremmest kan det give dig en økonomisk besparelse og sikkerhed, som bestemmes af hvilken bil og leasingaftale du vælger. Dernæst giver det dig en fleksibel billøsning, hvor du eksempelvis ikke skal bekymre dig om forsikringer og service, og hvor du samtidig har mulighed for at skifte bil oftere. Du har mulighed for 100% finansiering og dermed ingen kapitalbinding, og du kender som udgangspunkt dine udgifter i hele leasingperioden.  Du kan drage fordel af vores indkøbsaftaler, der i mange sammenhænge sikrer en lavere indkøbspris, end du selv har mulighed for at forhandle på plads.

Hvilken type leasingaftale kan jeg få?

Vi tilbyder operationel og finansiel leasing til både private og erhverv. Herunder kan du læse om, hvilke fordele de forskellige aftaler har, og blive klogere på, hvilken leasingaftale der passer bedst til dig. 

Om leasing - Legindvejlebroen

Leasingtyper

Finansiel leasing

Finansiel leasing er den mest enkle leasingaftale, og giver dig brugsret over bilen, samtidig med du får den finansieret. Når aftalen udløber, er du forpligtet til at anvise en køber, som vil overtage udstyret til markedsprisen. Finansiel leasing vælges som oftest af vores erhvervskunder og den store fordel ved denne leasingtype er, at det er her, du får den laveste månedlige ydelse.

Operationel leasing

Med operationel leasing kan du tilvælge en række services ud over finansiering af bilen. Det kan være service, reparationer og forsikringer. Efter leasingaftalen er udløbet, leverer du bilen tilbage, og skal derfor ikke bekymre dig om markedsprisen. Operationel leasing vælges typisk af vores private kunder. Denne leasingtype henvender sig til dig, der gerne vil kende dine udgifter og have sikkerhed for, at du ved leasingaftalens udløb ikke bliver mødt af en ekstra-regning i forbindelse med vurdering af bilens restværdi.

Leasing kan betale sig

Leasing er ikke dyrere end at gå i banken

Leasing er ofte billigere end lån fordi

  • Der ikke er omkostninger til tinglysning/sikringsakt, idet leasingselskabet ejer udstyret i leasingperioden
  • Leasingtager skal ikke selv finansiere momsudlæg som ved køb/lånefinansiering
  • Leasingselskabet er storkunde hos eksempelvis bilforhandlere og kan ofte få større rabatter end leasingtager selv kan – rabatten gives videre til kunden og medfører en reduceret hovedstol
Leasingaftalen er fleksibel og til at komme ud af

Leasingaftalen er som udgangspunkt uopsigelig for begge parter, men efter nærmere aftale er det muligt for leasingbruger at udskifte og tilkøbe udstyr, eller evt. frikøbe aftalen til en aftalt pris

Det er hverken besværligt eller dyrt at lease biler

Hvis leasingtager ikke ønsker at købe bilen efter leasingperiodens udløb, leveres bilen tilbage (operationel leasingaftale). Nye biler falder hurtigt i værdi og mange overraskes derfor over, at deres bil ikke er mere værd. Gennem leasing lider leasingtager ikke økonomiske tab, som ellers opstår ved salg af brugt bil.

Mangler du hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål