Leasing af lastbiler og busser

Indkøb og vedligeholdelse af lastbiler og busser kan være en særdeles omkostningstung investering. Ved at lease din lastbil- eller buspakke får du en række økonomiske fordele for din virksomhed. Du frigiver kapital, du i stedet kan investere i vækst, og hos Krone Kapital har du i princippet mulighed for en 100% finansiering. At lease er en ren finansieringsløsning, og du har naturligvis fuld brugsret over materiellet i hele leasingperioden. Ved at lease slipper du for momsudlæg og tinglysningsafgifter og så har du mulighed for at lette administrationen ved at samle finansiering, forsikring og servicepakke samme sted.

Individuelle løsninger

Hvis du står overfor at lease nye lastbiler eller busser til din virksomhed, så tilbyder vi hos Krone Kapital skræddersyede og individuelle løsninger. Vi ser individuelt på hver enkel virksomhed uden at skæve til firkantede koncepter, og vi har derfor mulighed for at sammensætte den bedste leasingaftale til dig, uanset om du har specielle ønsker til løbetid, udbetaling eller andet.

Eksperter i leasing til transportbranchen

Som erhvervskunde hos Krone Kapital vil du blive mødt af et brancheorienteret leasingselskab, der er eksperter i både udstyret, aktørerne og aktiviteten i branchen. Vi ved, hvad der er god og dårlig kørsel og ser bredere på forretningskoncepter og personer i virksomheden, når vi skal kreditvurdere. Vi ser altid på den enkelte virksomhed og virksomhedens planer.

Vi er ikke bundet af enkelte bilmærker eller modeller, så hos Krone Kapital har vi mulighed for at finde den helt rigtige vognflåde til dig. Hvis du allerede står klar til at investere i specifikke køretøjer kan vi finde en fordelagtig og attraktiv finansieringsmodel, der er justeret efter dine specifikke ønsker og behov. Uanset om du ønsker lastbiler, lastvogne, kølerbiler, kassevogne, busser, minibusser, turistbusser eller dobbeltdækkere kan vi skræddersy en løsning. Tag fat i os allerede i dag.

Vi er også eksperter i leasing af varebiler og varevogne. Læs mere om erhvervsleasing.

Skal vi regne på dine muligheder?

Kontakt Hans Aabo Nørby med det samme og få en snak