Vejafgifter og miljøzoner

Vejafgifter og miljøzoner

Hvis du planlægger at køre i udlandet, er det vigtigt at vide, at der kan være forskellige regler for vejafgifter, miljøzoner mv..

Man skal betale for at køre på udvalgte veje i udlandet. I nogle lande er det endvidere et lovkrav at have miljømærkater i bilens forrude, hvis man kører i såkaldte miljøzoner.

Krone Kapital anbefaler, at du som bruger af køretøjet altid opdaterer dig på de nyeste gældende regler via FDMs hjemmeside, inden du kører i udlandet.
Du kan få et overblik over vejafgifter og miljøzoner i Europa via linket her FDM.

Vejafgifter

Når du kører i udlandet kan du blive opkrævet trængselsafgifter og andre vejafgifter. Krone Kapital anbefaler, at du registrerer din nummerplade og dit betalingskort på forhånd, så afgiften bliver trukket automatisk.

I Norge og Sverige registrerer du din bil på www.epass24.com.

I Østrig registrerer du din bil via dette link: Køb af digital vejafgift online (asfinag.at)

På den måde sparer du både tid ved betalingsanlægget og slipper for manuelle opkrævninger, når du er kommet hjem.

Skulle vejafgift og/eller miljøafgift blive faktureret til Krone Kapital som ejer af køretøjet, betaler vi regningen, men viderefakturerer udgiften til dig og tillægger vores altid gældende gebyr.

Private kan læse mere om vores gebyr i selve leasingaftalen, mens erhverv henvises til vores prisliste, som findes her på hjemmesiden.