Job i Krone Kapital

Hos Krone Kapital bliver du en del af en virksomhed med et godt sammenhold, hvor vi sparrer med hinanden på tværs af teams og kender værdien af at løfte i flok.

Flad organisation med korte kommandoveje
Som medarbejder hos os vil du opdage, at vi er et hus, der rykker hurtigt fra tanke til handling. Her er en høj grad af frihed under ansvar, og gode idéer er noget, der bliver påskønnet og taget med videre. Vi har fokus på at sikre en kultur, hvor vores medarbejdere kan komme med det, de har på hjerte.

Plads til udvikling
Vi har medarbejdere i alderen 20 til 64 år. Vi er en mangfoldig arbejdsplads med forskellige specialer og med fokus på, at vores arbejde skal være både sjovt og udfordrende. Vi har dejligt travlt, men vælger alligevel at investere i vores medarbejdere gennem faglige kurser, personlig udvikling og andet. Har du som medarbejder evner, kompetencer eller interesse for noget særligt, så forsøger vi også at tænke det ind i dine arbejdsopgaver.

Fokus på det sociale
Vi er gode til at lære hinanden at kende på tværs af vores afdelinger og teams. Når nye medarbejdere starter, sørger vi for at de kommer godt omkring vores organisation, og forstår arbejdsopgaverne i de forskellige teams. Vi holder også flere arrangementer hvert år, hvor vi sammen kan puste ud og lære hinanden at kende på nye måder.

Klar til leasing?
Leasing er vores speciale, og vores fornemste opgave er at gøre leasing helt enkelt for vores kunder. Som medarbejder i Krone Kapital vil du hurtigt finde ud af, at leasing er noget, vi dykker ned i og går op i – hver dag. Det er et spændende arbejde, som vores medarbejdere lynhurtigt bliver bidt af, også selvom de ikke har erfaring med leasing i forvejen. Leasing er et område, som hele tiden udvikler sig, og vi skal altid være opdateret på den nyeste udvikling i branchen.

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger. Du kan sende din ansøgning med CV til:

Krone Kapital A/S
Jernbanevej 16
7900  Nykøbing M
Att: Personaleafdelingen

Eller på e-mail:  job@kronekapital.dk

Skriv gerne lidt om, hvad du kunne tænke dig at arbejde med hos os.