Erhvervsleasing

Hvad er erhvervsleasing?

En fleksibel og sikker løsning

Ved erhvervsleasing er det virksomheden, der leaser bilen frem for dig som privatperson. I princippet fungerer det på samme måde, som at få stillet firmabil til rådighed, men aftalen kan strikkes sammen på mange måder. Leasing til erhverv kan laves uanset om firmaet har behov for én enkelt firmabil, eller der er brug for en vognpark af adskillige biler, varebiler, lastbiler eller busser.

Når det gælder finansiering af biler til erhvervsmæssig brug, er leasing i dag mere reglen end undtagelsen. Leasing af person- og varebiler til erhverv er én af Krone Kapitals stærke sider, og vi kan tilbyde en individuel løsning som giver overblik og sikrer en optimal finansiering. Det giver dig økonomisk sikkerhed samtidig med, at du får en fleksibel billøsning.

Fordele ved erhvervsleasing
 • Du har fuld brugsret over materiellet
  Leasing er en ren finansieringsordning, og du har dermed de samme rettigheder og forpligtelser, som hvis du ejer udstyret.
 • Mulighed for 100% finansiering og dermed ingen kapitalbinding. Det styrker virksomhedens likviditet til vækst
  Du opnår bedre muligheder for at frigive likviditet til at investere i vækst i din virksomhed ved at vælge leasing.
 • Leasingydelsen er en fradragsberettiget driftsudgift
  Udgifter til leasing hører under de udgifter, du har til at sikre din virksomheds indkomst, og du kan derfor trække dem fra i dit årsregnskab.
 • Intet momsudlæg
  Krone Kapital står med momsudlægget, og det er derfor ikke noget, du som kunde skal tage højde for.
 • Mulighed for at skifte materiellet ud
  Ved at lease får du bedre muligheder for at skifte bil, varevogn, varebil, bus eller lastbil oftere end du ellers ville gøre.
 • Leasingaftalen er i princippet uopsigelig
  Hvor en bankfinansering kan opsiges med kort varsel, står du med en større sikkerhed med en leasingaftale, der i princippet er uopsigelig.
 • Ingen tinglysningsafgifter
  Endnu en af de omkostningsbesparende fordele ved erhvervsleasing frem for bankfinansering, da du ikke står med udgifter til tinglysning.
 • Mulighed for attraktiv forsikring gennem os
  Vi tilbyder gode forsikringer, særligt til biler og varebiler. Som kunde vil du opleve nemmere administration ved opkrævning af leasingudgifter og forsikring i ét.
 • Mulighed for at tilknytte service
  Du kan få administreret din serviceaftale gennem Krone Kapital.
Leasing af varebil
Varebiler og varevogne

Du kan lease din næste varebil hos Krone Kapital. Er du fx elektriker, tømrer, murer eller arbejder i en servicevirksomhed, har du brug for en eller flere gode og pålidelige varevogne, og hos Krone Kapital gør vi meget ud af at skræddersy en løsning, der passer til dine behov. Vi kan hjælpe dig med at finde din næste varebil, uanset bilmærke og model. Du kan også henvende dig med en konkret bil eller bilpakke i tankerne, og så finder vi i fællesskab en god finansieringsmodel, der passer til dig og din situation. Når du leaser varebiler og varevogne gennem Krone Kapital får du alle vores gode fordele ved erhvervsleasing, herunder frit valg mellem alle bilmærker- og modeller, fuld brugsret i leasingperioden, mulighed for fuld finansering og attraktive forsikrings- og serviceaftaler.

Vi er også specialister, når det kommer til leasing af busser og lastbiler. Læs mere her.

Er erhvervsleasing den rette løsning for jer?

Hvis du er i tvivl, så kontakt en af vores medarbejdere. Vi er klar med råd og vejledning.