Om Krone Kapital

Vi er drevet af den gode relation

Om Krone Kapital

Krone Kapital blev stiftet i 2000, er i dag et veletableret leasingselskab i vækst, og ejet af Sparekassen Thy og Sparekassen Kronjylland. Hos Krone Kapital er relationen vigtig, og vi tror på at et godt forhold til vores kunder, er nøglen til en god forretning.

Krone Kapitals vision og mission

Visionen er at gøre leasing helt enkelt for vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tror på, at en god relation til og ordentlighed overfor vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere er nøglen til en succesfuld forretning. Hos Krone Kapital dyrker vi en kultur med høj arbejdsglæde blandt vores medarbejdere, fordi vi mener, at en glad medarbejder trives og præsterer bedst.

Missionen er at være anerkendt for vores personlige service og engagement i at forenkle leasingprocessen – leasing helt enkelt. Vi ønsker at opbygge langvarige relationer med vores kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere ved at være løsningsorienterede, så vi lever op til deres forventninger og behov.

Leasing på dine præmisser

I fremtiden er det ikke nok med billige og nye løsninger. Derfor er det vigtigt med en god relation, så vi kan lave den bedste individuelle løsning hver gang. Hos Krone Kapital tager vi altid telefonen, når kunder og forhandlere ringer, og vi stræber efter at efterkomme de fleste ønsker – også de behov, som kræver en unik løsning. Det er en indstilling, som kunderne værdsætter. Vi oplever, at ordentlighed og god service er vejen til langvarige kunderelationer.

Vi er eksperter i leasing til både private og erhverv, og har mange års erfaring med at skræddersy den helt rigtige løsning til vores kunder. Hvad enten du ønsker at lease en personbil, firmabil, varevogn, lastbil eller bus, står vi klar til at hjælpe med rådgivning og finansiering.

Vores medarbejdere driver udviklingen

Engagement og passion er kendetegnende for Krone Kapital. Vi har et stærkt hold af medarbejdere, som er med til at drive udviklingen frem. Vores medarbejdere yder den ekstra service der gør, at kunderne bliver – og det gør medarbejderne også.

Vores engagement gælder hele vejen rundt, og som kunde hos Krone Kapital vil du opleve, at få besøg af en medarbejder, som gør “Leasing – helt enkelt”.

Mangler du hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål.