Om Krone Kapital

Vi er drevet af den gode relation

Om Krone Kapital

Krone Kapital blev stiftet i 2000, er i dag et veletableret leasingselskab i vækst, og ejet af Sparekassen Thy og Sparekassen Kronjylland. Hos Krone Kapital er relationen vigtig, og vi tror på at et godt forhold til vores kunder, er nøglen til en god forretning.

Leasing på dine præmisser

I fremtiden er det ikke nok med billige og nye løsninger. Derfor er det vigtigt med en god relation, så vi kan lave den bedste individuelle løsning hver gang. Hos Krone Kapital tager vi altid telefonen, når kunder og forhandlere ringer, og vi stræber efter at efterkomme de fleste ønsker – også de behov, som kræver en unik løsning. Det er en indstilling, som kunderne værdsætter. Vi oplever, at ordentlighed og god service er vejen til langvarige kunderelationer.

Vi er eksperter i leasing til både private og erhverv, og har mange års erfaring med at skræddersy den helt rigtige løsning til vores kunder. Hvad enten du ønsker at lease en personbil, firmabil, varevogn, lastbil eller bus, står vi klar til at hjælpe med rådgivning og finansiering.

Vores medarbejdere driver udviklingen

Engagement og passion er kendetegnende for Krone Kapital. Vi har et stærkt hold af medarbejdere, som er med til at drive udviklingen frem. Vores medarbejdere yder den ekstra service der gør, at kunderne bliver – og det gør medarbejderne også.

Vores engagement gælder hele vejen rundt, og som kunde hos Krone Kapital vil du opleve, at få besøg af en medarbejder, som gør “Leasing – helt enkelt”.

Mangler du hjælp?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål.