Krone Kapital tilbyder nu finansiel leasing til private

En basal tommelfingerregel lyder, at jo dyrere bilen er – desto højere er registreringsafgiften. Det betyder, at det faktisk ofte kan være størrelsen på registreringsafgiften, der afholder mange fra at sætte sig ind i deres drømmebil. Hvis vi skal være ærlige, synes vi det er en smule ærgerligt, så det har vi selvfølgelig tænkt os at gøre noget ved! Løsningen hedder: Finansiel Privatleasing.

Det nye leasingprodukt betyder, at du som privatperson nu kan få nogle af de samme fordele, som erhvervslivet har nydt godt af i mange år. Den helt store gevinst er, at du ikke skal betale den fulde registreringsafgift på bilen. Du kan nøjes med at betale registreringsafgift for den periode bilen er leaset. Du betaler med andre ord kun registreringsafgift for en bestemt periode i stedet for hele registreringsafgiften på én gang!

En anden gulerod ved finansiel privatleasing er, at du samtidigt er sikret mod ændringer i registreringsafgiftsloven, så du behøver ikke ligge søvnløs over, om du risikerer at betale for meget i registreringsafgift. De seneste tre ændringer af registreringsafgiftsloven har betydet, at afgiften er faldet på de fleste biler.

En bil uden afgift er nemmere at komme af med

I modsætningen til vores operationelle privatleasing skal du, efter endt leasingperiode ved finansiel privatleasing, selv sørge for at anvise en køber til bilen. Men her mener vi faktisk, at du står i en ret gunstig position. Da du nu har en bil uden afgift og moms, er afsætningsmulighederne nemlig rigtig gode – særligt også, hvis salgsbrillerne er rettet mod udlandet!

Tre gode grunde til at vælge Finansiel Privatleasing:

  • Leasing foregår på forholdsmæssig afgift (man betaler kun en del af
    registreringsafgiften)
  • Du har ingen risiko ved ændringer på registreringsafgiftsområdet
  • Du har langt bedre mulighed for at komme af med din brugte bil, når den står uden registreringsafgift og moms.

Har du spørgsmål til finansiel privatleasing?

Vi sidder klar ved telefonen til at besvare dine spørgsmål